Gin

Gin stamt rechtsreeks van jenever af en wordt vervaardigd uit de distillatie van vergist graanbeslag. De jeneverbessen zorgen voor zijn specifieke smaak. Gin heeft een bijzonder droge nasmaak waardoor gin vaak gemixt wordt met andere (zoetere) dranken. Gin wordt zelden puur gedronken en wordt vaak gemixt met tonic wat resulteert in het beroemde mixdrankje gin-tonic. Minder bekend, maar ook een lekkere combinatie is een mix met cassis wat een gentleman wordt genoemd. Gin kopen bij Deslijter.nl bespaart u geld door de scherpe korting. Ook vindt u altijd wel een merk Gin in de aanbieding.

Geschiedenis van gin

Gin is ontstaan als een destillaat van jenever. De Engelsen omarmde jenever en hebben er hun draai aan gegeven wat resulteerde in gin. Ook in Nederland is gin vandaag de dag een populaire drank. Er bestaan veel verschillende gin merken, waarvan Bombay, Edingburgh, Gordon's gin, Fever three gin, Monsons en Tanqueray de bekendste zijn.

Gin aanbieding bij Deslijter.nl

Bent u op zoek naar een Gin aanbieding met opzienbarende korting? Dan bent u bij Deslijter.nl op het juiste adres. Wij bieden Gin aan tegen de laagste prijzen. Gin bestellen of kopen bij Deslijter.nl is altijd een verstandieg keuze.