Brandy

Brandy is niets anders dan Cognac, afkomstig uit Spanje. Brandy wordt weleens door de war gehaald met brandewijn. Dat is echt niet terecht, want Brandy wordt gedestilleerd waarbij druiven worden gebruikt, waardoor het een verfijnende, zachte smaak krijgt. Brandy kent verschillende alcoholpercentages, afhankelijk van het merk ligt dit tussen de 35% en 55%. Wilt u Brandy kopen, bekijk dan ons ruime assortiment op deze pagina.

Lepanto

Lepanto is één is onder de brandy een echte klassieker, gemaakt uit een destillaat volledig uit Palomino druiven. Lepanto maakt niet alleen uitstekende brandy ook de fles is trendy en kan uitstekend als cadeau dienen. het alcoholpercentage van Lepanto is met 36% voor een brandy bescheiden.

Cardenal Mendoza Carta Real

Dit is een klassieke brandy die bijzonder hoog staat aangeschreven en 40% alcohol bevat. Het gezonde aroma en de verbluffende smaak maken van de Cardenal Mendoza Carta Real een geliefde drank onder de brandy liefhebbers. Niet voor niets behoort het tot de premium brandy en is met een zoete nasmaak nog lang proefbaar op de tong. De presentatie met de mooie verpakking en elegante fles vormen de kers op de taart.

Carlos Primero

Letterlijk vertaalt is de Carlos 1 een zeer zachte brandy. Uiteraard afkomstig uit Spanje kan de smaak omschreven worden als soepel, zacht, rijk aan aroma's maar uitstekend in balans. met 38% alcohol is het relatief ook een zachte brandy wat de smaak ten goede komt.

Brandy korting

Op zoek naar een Brandy aanbieding? DeSlijter.nl kan putten uit veel verschillende merken, waar altijd wel een goede aanbieidng voor u bij zit. Brandy kopen doet u bij ons altijd met aantrekkelijke korting.