Anijsdranken aanbiedingen: Sambuca, ouzo, raki en pastis

Zoals de naam zegt zijn anijsdranken gebaseerd op anijs. De 4 bekendste anijsdranken zijn sambuca, ouzo, raki en pastis. Ze vertegenwoordig ieder een land aan de Middellandse Zee. Sambuca is een drankje dat na het eten wordt gedronken in italié. Ouzo is typisch Grieks en wordt vooral vooraf gedronken, terwijl pastis uit Frankrijk komt en Raki uit Turkijé

Sambuca

Sambuca is één van de populairste anijsdranken dat zijn oorsprong kent in Italié. Sambuca kent niet een typische drinkstijl. Het wordt soms gemixt met de koffie, maar ook met zoete drank of puur gekoeld met ijs.

Ouzo

Ouzo is wellicht de bekendste anijsdrank, uit Griekenland. Ouzo wordt gemaakt van maïs, kardemom en koriander. De mythe is dat iedere familie in Griekenland zijn eigen Ouzo produceert. In de loop der tijd zijn er grotere bedrijven bijgekomen die de familiebedrijfjes overnamen en het beste van de verschillende recepten combineerden. U kunt bij Deslijter.nl kiezen uit een mooie selectie goedkope en luxere Ouzo merken.

Pastis

Als populair vakantieland onder Nederlanders is pastis het meest bekende nationale drankje van Frankrijk. Jarenlang is absint voor veel Fransen hét drankje geweest, maar door het verbod in de twintigste eeuw heeft pastis aan populariteit gewonnen. Pastis is een sterke anijsdrank dat vaak met water wordt gedronken om de te veraangenamen.

Anijdrank online kopen met korting

Bent u enthousiast geworden over één van de anijsdranken? Bij Deslijter.nl kunt u anijsdrank kopen tegen scherpe prijzen. We hanteren hoge kortingen ten opzichte van de winkel bij u om de hoek. Door verkoopkosten te minimaliseren kunt u sambuca, ouzo of pastis kopen tegen de laagste prijs.